Praktisk info

Rendalen generelt og Åkrestrømmen spesielt byr på de fasiliteter det er behov for. Alle har ulike ønsker, noen reiser alene, kanskje to, eller med store familier. Først og fremst, det er svært ønskelig at med forhåndsregistrering (trekkepremie blant de forhåndspåmeldte). Fiskepass og deltagerinformasjon deles ut i forbindelse med åpningen og informasjonsmøte i kulturparken fredag – i forkant av konkurransestart.

Åkrestrømmen er et tettsted sted i Rendalen kommune i Østerdalen i Hedmark. Tettstedet ligger i nordenden av Storsjøen der elvene Mistra og Rena møtes. Det er mange måter å kontakte oss på. Følg oss gjerne på Facebook, da oppdateringer kommer fortløpende på sosiale medier.

Fiskefesten skal være både et besøksfremmende og familievennlig arrangement. Det er besluttet at foreningen i tillegg til å arrangere en fiskekonkurranse skal bidra til å fremme hele Rendalen som «landets mest varierte fiske-eldorado»

Respekter naturen, ta med deg søppel, rydd opp etter deg, og gi nestemann som besøker naturen en flott opplevelse. Husk også skogbrannfare, vær forsiktig, ta vare på deg selv og naturen.