Praktisk info

Rendalen generelt og Åkrestrømmen spesielt byr på de fasiliteter det er behov for. Alle har ulike ønsker, noen reiser alene, kanskje to, eller med store familier. Også i år vil det kun være mulig med forhåndsregistrering / forhåndspåmelding (ingen manuell påmelding).

Det blir ikke avholdt informasjonsmøte for deltakerne i forkant av årets arrangement.

All nødvendig informasjon vil bli sendt ut og/eller lagt ut på Fiskefesten sin hjemmeside.

Åkrestrømmen er et tettsted sted i Rendalen kommune i Østerdalen i Innlandet (tidligere Hedmark). Tettstedet ligger i nordenden av Storsjøen der elvene Mistra og Rena møtes. Det er mange måter å kontakte oss på. Følg oss gjerne på Facebook, da oppdateringer kommer fortløpende på sosiale medier.

Når det gjelder mat og drikke etc. henviser vi til lokale aktører som Øiseth Hotell, Åkrestrømmen Servicesenter (YX), Storsjøsenteret og Joker Aasheim.

Fiskefesten skal være både et besøksfremmende og familievennlig arrangement. Det er besluttet at Fiskefesten i tillegg til å arrangere en fiskekonkurranse skal bidra til å fremme hele Rendalen som «Innlandets mest varierte fiske-eldorado»

Respekter naturen, rydd opp etter deg, ta med deg søppel, og gi nestemann som besøker naturen en flott opplevelse. Husk også skogbrannfare samt sikkerhet til sjøs og langs elver og vann, vær forsiktig, ta vare på deg selv og naturen.