Påmelding

Husk at du må les og gjøre deg kjent med Fiskefestens reglement. REGLEMENT 2019

I 2019 vil det bli en attraktiv og spennende trekkepremie blant de forhåndspåmeldte, så sørg for at du melder deg på i god tid!

NB! Husk at du også kan registrere deg som deltager igjennom hele Fiskefesten hos May & Fred`s i deres åpningstider eller via Fiskefestens hjemmeside frem til avslutning søndag klokken 10.00

Nytt av året er at påmelding/registrering administreres av Fishspot / Inatur. Det vil være mulig å melde på team/Raymarine cup ved påmelding. Å melde på team/Raymarine cup vil ha en marginalt høyere pris blant annet med bakgrunn i administrasjonen av det datatekniske. Team/Raymarine cup gjelder selvfølgelig kun de som fisker i sjøen.

Vær nøye med navn og e-post adresse slik at vi unngår feil i listene til premieutdelingen. Dersom foresatte/foreldre melder på barn må dette tydelig fremkomme av bestillingen.

NB! Ungdom født i 2003 eller 2004, kan om ønskelig å melde seg på i seniorklassen

Deltakeravgifter:

Barn – født 2007 eller senere   –   100.-kr/deltaker

Ungdom – født 2006 – 2003    –   250.-kr/deltaker – Gjelder ikke inngang til kulturparken (Rotlaus)

Senior født 2002 eller tidligere  – 1250.-kr/deltaker. ink kulturparken (Rotlaus)

Team:

For de som melder seg på som team i dreggefisket på Storsjøen, betaler et ekstra administrasjonsgebyr på 150.-kr, tilsammen 1400.-kr/team. Inkluderer 1 billett Kulturparken for en person. (Rotlaus)

I forbindelse med premieutdelingen, og trekning av premier gjelder kun et navn.

Påmeldingen er nå stengt